Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Продължавам да питам,сега ме интересува този диод на таблото който се намира в дясно до решетката на парното кога свети и за какво е?
    Друго,огледалото за обратно виждане как работи?

Comment

• Диода е за алармата,огледалото работи само ако има букса отзад.Тоест има бленда против заслепяване.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Аз съм с оригиналните ключове и досега май не съм видял да свети,а за огледалото честно да призная незнам дали има букса,но утре ще погледна,а ако няма може ли да се монтира?

Comment

• Може да нямаш ори аларма или диода да не работи.За огледалото ако имаш задна щора не се занимавай
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• хахахаха прав си иначе имам щора,а за алармата виж нямам представа,но нищо не свири при отключване и заключване,мигачите си бачкат при отключване и заключване.

Comment

• Значи нямаш аларма

Comment

• А може ли да се сложи аларма която да се командва от същия ключ?

Comment

• Става но сложно.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    А може ли да се сложи аларма която да се командва от същия ключ?
                    Може. Като се преработи леко и се върже към централното.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мерси колеги няма значение че ще е трудно,но по добре така отколкото да ми дрънка и дистанционно в джоба.
                      Стана ми интересно обаче дали не е имала хич или някой я е измъкнал?

Comment

Мерси колеги няма значение че ще е трудно,но по добре така отколкото да ми дрънка и дистанционно в джоба.
                        Стана ми интересно обаче дали не е имала хич или някой я е измъкнал?
                        Ориентирай се от това и провери.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• ОК още утре ще погледна и ще пиша,имало ли е нещо в багажника.

---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Навсякъде кадето съм гледал номера на двигателя започва с 841 а моя започва с 802?

Comment

• Така значи погледнах и нямам оригинална аларма а само буксата за ремарке,така че ще се слага няма начин.

Comment

• Колеги по жабката има някаква лепкава субстанция и се чудя с какво се чисти това,става ли с обезмаслител или с нещо друго?

Comment

Колеги по жабката има някаква лепкава субстанция и се чудя с какво се чисти това,става ли с обезмаслител или с нещо друго?
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F2%E0%E1%EB%EE
                                Виж тук.

Comment

Working...
                                X