If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продължавам да питам,сега ме интересува този диод на таблото който се намира в дясно до решетката на парното кога свети и за какво е?
Друго,огледалото за обратно виждане как работи?
Диода е за алармата,огледалото работи само ако има букса отзад.Тоест има бленда против заслепяване.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Аз съм с оригиналните ключове и досега май не съм видял да свети,а за огледалото честно да призная незнам дали има букса,но утре ще погледна,а ако няма може ли да се монтира?
Може да нямаш ори аларма или диода да не работи.За огледалото ако имаш задна щора не се занимавай
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
хахахаха прав си иначе имам щора,а за алармата виж нямам представа,но нищо не свири при отключване и заключване,мигачите си бачкат при отключване и заключване.
Мерси колеги няма значение че ще е трудно,но по добре така отколкото да ми дрънка и дистанционно в джоба.
Стана ми интересно обаче дали не е имала хич или някой я е измъкнал?
Мерси колеги няма значение че ще е трудно,но по добре така отколкото да ми дрънка и дистанционно в джоба.
Стана ми интересно обаче дали не е имала хич или някой я е измъкнал?
Comment